Адвокатът на звездата на Милан Рафаел Леао Тед Димвула разкри, че преговорите

...
Адвокатът на звездата на Милан Рафаел Леао Тед Димвула разкри, че преговорите
Коментари Харесай

Адвокатът на Леао: Още нищо не е подписано

Адвокатът на звездата на Милан Рафаел Леао Тед Димвула разкри, че договарянията с управлението на клуба за удължение на контракта на играча не престават. Въпреки информациите от преди ден, че 23-годишният Леао се е съгласил да подпише нов пет-годишен контракт с " росонерите " за към 7 милиона евро на сезон, юристът съобщи пред изданието Foot Mercato, че работата по подновяването на договора на футболиста към момента продължава.

Ръководството на италианския клуб упорства за завършване на договорката допустимо най-скоро, с цел да избегне вероятни закани през наближаващия летен трансферен прозорец.

" Да, преговаряме с Милан за удължение на контракта на Рафаел. Както може да се чака, договарянията не престават дълго време, тъй като всеки подробност е значим. Планираме да се срещнем още веднъж напълно скоро. Милан значи доста за Рафаел и упоритостите му не са се трансформирали. Той желае да играе под управлението на треньор, който знае по какъв начин да развива качествата му и желае да се състезава в Шампионската лига ", разяснява още Тед Димвула.

Леао натрупа 13 гола и 13 асистенции в 44 мача за Милан във всички шампионати през сегашния сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР